Agenda
MENU
presentatiesworkshopscoachingreferentiesharry slagmancontact

Schat, heb jij nog agendapunten voor vanavond?

  • Voor organisaties die het anders durven doen!
  • Prikkelend, uitdagend, confronterend en met veel humor
  • Presentatie, voorbeelden en verhalen op maat
  • Duur presentatie: 1 uur (i.o. aan te passen)
  • Met 10% korting te combineren met 1 van de workshops
  • Ook te boeken als interactieve Masterclass van 2 uur
Offerte aanvragen
You will not...is soon forgotten, but once upon a time lasts forever

Schat, heb jij nog agendapunten voor vanavond?

Hoe kan het toch dat we het kantoor binnenstappen en de hele wereld direct willen vangen in procedures, processen, powerpoints en grafieken. Thuis doe ik dat nooit. Jij wel?

Het lijkt nodig, maar werkt het ook echt? Is dit de manier om een bedrijf te laten groeien en medewerkers te vinden, binden en boeien?

Mensen en Functionarissen

Een bedrijf bestaat niet uit "functionarissen."? Een bedrijf bestaat uit "mensen met een functie." En dat is toch echt iets anders!

We groeien op met verhalen. En dan...als we ouder worden, verandert dit in kennisoverdracht. Op de basisschool, tijdens de studie. En als we eenmaal gaan werken, lijken al die verhalen volledig vervangen door processen en procedures. Zonde!

Verhalen

We communiceren met processen, procedures, feiten en cijfers. Maar waar zijn de mensen en waar zijn hun verhalen gebleven? Hoe triggeren we elkaar, hoe maken we nieuwsgierig, hoe maken we complexe materie begrijpelijk voor een ander.

Waarom veranderen mensen in functionarissen als ze het kantoor binnenlopen? Waarom hanteren we andere regels op kantoor dan thuis?

Masterclass

Wil je een stap verder gaan dan een interactieve presentatie. Kies dan voor een Masterclass. Na de presentatie werken we een uur lang aan een eerste persoonlijk verhaal dat een dag later kan worden gebruikt. Een verhaal dat past bij een product, het bedrijf, bij jou. Of bij de Missie, Visie of Kernwaarden.

Wat zegt dat nu eigenlijk en wat betekent dat voor jou? Hoe krijg je dat uitgelegd bij een klant, tijdens een netwerkborrel of zelfs aan elkaar? Met die vragen gaan we aan de slag!

Geprikkeld

Ben je geprikkeld? Ben je nieuwsgierig? Ben je niet bang de confrontatie aan te gaan met de processen en procedures die nu leidend zijn binnen het bedrijf. Durf je kritisch te kijken naar de zin en onzin ervan?? Dan moeten we snel met elkaar in gesprek.

Of het verhaal nu gaat over je product, je bedrijf, een verandering, je team, jezelf of iets heel anders. Zorg voor een goede balans tussen mens en functionaris.

Ik prikkel, daag uit, confronteer en inspireer. Met veel humor en interactie schrijven we het eerste hoofdstuk van jullie verhaal!

"Schat, heb jij nog agendapunten voor vanavond?"

?

?

?

Schat, heb jij nog agendapunten voor vanavond?

... en wat anderen hierover zeggen.

Ron de Ruijter

Accountmanager / NCOI

Alle Sales en Accountmanagers van NCOI hebben een prikkelende Masterclass "De klant is mijn Publiek" gehad van Harry. Hij opent je (sales)ogen en hij weet je te pakken op jouw standaard valkuilen in je verkoopproces. Verfrissende sessie en ik heb ook nog eens een eigen pakkend verhaal over bergbeklimmen gevonden!

Jasper Boogers

Senior Controller / Buckaroo

Controle is mijn baan, maar ook ik vind dat we doorschieten. Bijzonder hoe je wist bloot te leggen wat we allemaal doen om controle te houden. Alsof dat een doel op zich is.

Het blijkt lastig om de praktijk te veranderen, maar een eerste stap is gezet. Dankbare avond!

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden