Agenda
MENU
presentatiesworkshopscoachingreferentiesharry slagmancontact

Wat is Storytelling?

"Welke presentatie kun jij je direct herinneren? Waarom juist die?"

Was het een "college" óf was het een verhaal? Het tweede?  Het is dé reden waarom jij juist die presentatie wist te herinneren. 

Waarom en hoe dat werkt? Ik vertel en leer het je graag.

 

Stories are facts wrapped up in context and delivered with emotion

Communiceren met een verhaal; Storytelling!

Kennis genoeg! Je weet alles over jouw product en de organisatie. De verandering, die je wilt doorvoeren, is voor jou hartstikke logisch. En het idee dat je hebt is briljant!

Maar snappen zij ook wat je bedoelt én vinden ze het de moeite waard om naar je te luisteren? Als je het alleen maar hebt over de feiten, de voorwaarden en de specificaties zeker niet. Er is nog iets nodig.

Met Business Storytelling verstop je kennis, ideeën en oplossingen gericht in een verhaal dat ze begrijpen en waar ze naar willen luisteren. Herkenbaar, in beeld en geluid émn met een call to action. 

Géén sprookjes en geen verzonnen verhalen. Jouw rugzak zit vol met ervaringen en belevenissen, die de moeite van het vertellen meer dan waard zijn. Tijd om ze te (her)gebruiken!

Wil je een idee, visie of verandering communiceren? Of wil je een klant overtuigen? Geef ze een reden om te luisteren en om in actie te komen. Zoek de balans. Business én Storytelling!

Lees verder: De 8 voordelen van Business Storytelling

Wanneer zet ik Business Storytelling in?

Leuk al die verhalen, maar wanneer zet ik ze in? Hoe kan ik er in mijn business iets mee bereiken? Wanneer niet. Storytelling werkt altijd! Klik eens op onderstaande link. Hier vind je verschillende toepassingen. Mis je er één? Laat het me weten. Samen kijken we of en hoe Storytelling van toegevoegde waarde kan zijn.

Lees verder: Zakelijke Toepassingen

Het goede nieuws

Storytelling is een vaardigheid. En zoals met alle vaardigheden kun je Storytelling oefenen, leren en perfectioneren. Vraag je vooral niet af of je wel verhalen hebt, die de moeite waard zijn om te vertellen. Je hebt er tientallen. En als het jou niet lukt, help ik je graag ze te vinden, uit te werken en te vertellen.

Meer weten...

Wil je meer weten over Business Storytelling of wil je leren hoe je het toe kan passen in jouw zakelijke omgeving? Of het nu gaat om:

  1. Leiderschap 
  2. Ondernemen
  3. Sales
  4. Teambuilding.

Kom maar op!

Kijk eens naar de verschillende workshops, presentaties en coachingsmogelijkheden. Of neem gewoon contact met me op. Samen gaan we op zoek naar de route, die het beste bij jou past.

Komende workshops ...

19 februari 2019
Presenteren met een verhaal; Storytelling

"Pfff...wat een saaie presentatie...."

Wil je niet dat ze dat over jou zeggen? Wil je de aandacht vasthouden, jouw boodschap overbrengen? Je medewerkers, collegae en klanten in actie krijgen? 

Mooi! Dat is wat je leert in deze workshop!

Lees meer

19 maart 2019
Leiderschap met een verhaal; Storytelling

"Ja, dat is mijn baas, maar... hij is cool. Ik geloof hem...én ik vertrouw hem"

Wil jij invloed zonder dé baas te zijn? De club in beweging krijgen?

Mooi...in deze workshop leer je hoe!

Lees meer

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden