Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact

Presentatie- en Businesscoaching

"Ik kan wel een coach gebruiken..."

Een coach, die het gaaf vindt om samen een belangrijke presentatie vorm te geven? Het verhaal te vinden, dat past bij de boodschap, die je wilt overbrengen? Samen jouw idee als beginnend ondernemer vangen in een aansprekend verhaal?

Met passie en plezier help ik je op weg. Prikkelend, uitdagend en opbouwend. En...met geduld en een grote glimlach.

Geen coachingstraject is hetzelfde. Ik nodig je van harte uit contact op te nemen om jouw vraag te bespreken. Wil je nu al weten waar je aan kunt denken? Kijk dan onderstaand.

Eerst weten hoe anderen het hebben ervaren? Met trots verwijs ik je naar de referenties!

My play was a complete success, my audience was a failure

Presenteren

Mag je regelmatig presenteren en doe je het voor je gevoel steeds anders? Blijf je zoeken naar de juiste vorm of opbouw? Of blijft het gewoon ontzettend spannend?

Samen bouwen we een presentatie of keynote die staat als een huis en waar jij je goed bij voelt. We bepalen de belangrijkste boodschap en bouwen stap voor stap jouw presentatie of keynote op.

Natuurlijk oefenen we volop. En als het een keer misgaat...lachen we er samen om!

Jouw presentatie vormgeven?

Vier-ogen-principe

Kun je goed presenteren en heb je de verhalen die je wilt gebruiken ook al gevonden? Maar wil je dat er iemand kritisch meedenkt, je helpt de puntjes op de i te zetten?

Omdat het een belangrijke presentatie is of omdat het jou een lekker gevoel geeft dat er al iemand heeft meegekeken? Je laat niets aan het toeval over en wilt een onvergetelijke indruk maken.

Een extra paar ogen nodig?

Performance

Weet je al welke verhalen jouw boodschap ondersteunen, maar is het lastig ze krachtig te vertellen en te laten zien? Dan gaan we aan de slag met je performance.

Oogcontact, kracht van de stilte, lichaamstaal, stemgebruik en het gebruikmaken van de ruimte zijn de belangrijkste instrumenten om je boodschap overtuigend te brengen. Zo maak je het verhaal geloofwaardig

Je maakt je de verschillende technieken eigen en leert ze toe te passen.

Vertellen en laten zien?

The full monthy

Heb je behoefte aan een coach, die het hele proces met je doorloopt? Van het moment dat je weet dat je de presentatie mag geven tot het "moment supreme." Gaaf!

Samen bespreken we wat je wilt bereiken en staan stil bij de vorm én de inhoud. We denken na over de belangrijkste boodschap, zoeken het verhaal dat daarbij hoort, werken aan de performance en we bereiden samen voor?

Van aankondiging tot presentatie?

Ondernemen

Ben je gestart of wil je starten als ondernemer, maar vind je het lastig om onder woorden te brengen wat je gaat doen en waarom? Of...bestaat jouw bedrijf al langer en ben je ergens kwijtgeraakt waarom je doet wat je doet?

Je gelooft ergens in en bent er ook nog eens ontzettend goed in. Met een goede reden ben je aan de slag gegaan. Dat is het verhaal dat je moet vertellen!

Zo zet je jouw idee in de markt en interesseer je klanten.

Op zoek naar jouw verhaal?

Sales

Wil jij het verschil maken in klantgesprekken? Wil je meer dan braaf alle verkoopfases doorlopen, omdat je weet dat jouw concurrent dat ook doet?

Samen werken we aan 8 verhalen die je aan jouw prospect moet vertellen. Verhalen waarmee je écht verbinding maakt, verhalen waarmee je duidelijk maakt wat jouw toegevoegde waarde is én verhalen waarmee je invloed houdt op de beslissing van de prospect. Ook als jij het kantoor van de klant hebt verlaten.

Acht verhalen die naadloos aansluiten op iedere salesfunnel. Acht verhalen die je brengen van kennismaking tot het sluiten van de deal.

Het verschil maken?

Andere uitdagingen?

Heb je een andere uitdaging? Wil je die met me bespreken? Kom maar op. Ik hoor graag van je. Samen bekijken we hoe we jouw uitdaging het hoofd kunnen bieden.

Wat anderen zeggen ...

Charles van Donselaar

Facilitair / De Key

Een mooie workshop "Presenteren met een verhaal; Storytelling!" van Harry gevolgd. Mooie opbouw van de dag, waardoor we naar hét moment van de dag werden geloodst: het vertellen van je eigen verhaal.

Enthousiast, laagdrempelig en energiek coacht Harry je naar het eindresultaat. Zijn voorbeelden en eigen verhalen zijn herkenbaar en authentiek.

Ik heb ervan geleerd en genoten!

Angela Krol

Talentmanager L&D / DHL

Vanaf de eerste minuut werd ik geraakt door het enthousiasme van Harry. En ik niet alleen. Alle DHL-talenten luisterden vol interesse naar zijn energieke verhaal en oefenden vervolgens zelf.

Hoe maak je verbinding met je publiek, hoe vertel je jouw verhaal? De feedback was zeer nuttig en zorgde voor mooie interactie.

Al met al een energieke en leerzame dag.

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden