Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact

Dagvoorzitter...

  • Dagvoorzitter, Moderator, Presentator
  • Prikkelend, uitdagend, confronterend en..met humor
  • Serieus als het moet, met een knipoog als het kan
  • Ook te boeken icm Keynote of interactieve MASTERCLASS
  • Live of Online
Offerte aanvragen

Dagvoorzitter

Natuurlijk is een goede dagvoorzitter belangrijk, maar... hij is nooit de eigenaar van het podum. Die rol is weggelegd voor sprekers én... boven alles voor de deelnemers.

Zij moeten aan het einde van het congres, seminar of bijeenkomst naar huis gaan met meer energie dan waarmee ze kwamen. Wijzer geworden, geprikkeld, geïnspireerd en meer betrokken bij de onderwerpen die aan de orde zijn gekomen.

De rol van de Dagvoorzitter? Die begeleidt het proces om dat voor elkaar te krijgen. Niet meer en niet minder...!

Hoe ik dat doe?

Passend bij de sfeer en cultuur van jouw event. Serieus als het moet en met een dikke knipoog als het kan. Altijd op basis van een uitgebreid gesprek met de opdrachtgever, een gedegen voorbereiding en met oog voor het centrale thema van het event. 

Mijn kracht? Energie aanwakkeren, echt luisteren, uitdagen en de juiste vragen stellen. Voorspelbaar, verdiepend én...als het past "op het randje."

Het publiek bestaat voor mij niet uit toeschouwers, maar uit deelnemers. Met plezier daag ik ze uit mee te doen. Lekker interactief en passend bij de onderwerpen en het doel van de dag.

Iets erbij...?

Zoek je een Dagvoorzitter die zijn rol kan combineren met die van Spreker. Leuk!

Met plezier verzorg ik als Spreker een onderdeel van jouw programma. Dat kan natuurlijk 1 van de bestaande presentaties zijn, maar met plezier ga ik het gesprek aan over alle andere mogelijkheden. 

Op zoek...?

Laat het me weten? Met plezier onderzoek ik samen met jou de mogelijkheden.

Hebben we een match? Mooi, dan zetten we samen de volgende stap. Hebben we die niet? Geen probleem. Dan hebben we op zijn minst een leuk en energiek gesprek met elkaar gehad.

Zo werkt het.

 

Dagvoorzitter...

... en wat anderen hierover zeggen.

Karin van Bekkum

Communicatie / De Goudse

Ga er maar aan staan!

Harry kwam een training Storytelling geven op de tweede dag van een 2-daagse, op de vrijdag, met 50 mensen van een verzekeraar, die een hele gezellige bbq de avond ervoor hadden gehad.

Wat heb ik genoten van de energie van Harry. Zijn verhaal was een feest van herkenning, doorspekt met heerlijke humor en bevatte voor mij de nodige eye-openers.

Harry weet je aan het denken én het doen te zetten! En dat terwijl ik van tevoren dacht dat het vrijdagprogramma gesneden koek zou zijn, omdat ik al jaren in de marketingcommunicatie werk....

Onwijs bedankt Harry en graag tot ziens!

Daphine Jacobs

Commercieel Directeur / NCOI

Ruim 60 Accountmanagers én Directeuren werden meegenomen in "Sales in 8 verhalen..."

Met pakkende, herkenbare voorbeelden én een goed opgebouwd verhaal liet Harry ons zien dat het niet alleen gaat om content, maar ook om de context. Ratio vs. emotie.

Kortom: Harry is een aanrader voor bedrijven die eens anders naar sales willen kijken.

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden