Agenda
MENU
presentatiesworkshopscoachingreferentiesharry slagmancontact

Sales 8.0

  • Voor commerciële mensen, die het anders durven doen!
  • Prikkelend, uitdagend, confronterend en met humor.
  • Presentatie, voorbeelden én verhalen op maat.
  • I.c.m. een workshop 10% korting
  • Ook te boeken als interactieve MASTERCLASS van 2 uur.
  • En..mogelijk als ONLINE POWERSESSIE van 30-45 minuten
Offerte aanvragen
People just LISTEN to your pitch. They REMEMBER your story

No deal...

Sales is een gaaf vak én één van de meest uitdagende. Altijd druk op doelstellingen, veranderende markten, concurrentie, twijfelende klanten en een ongrijpbaar beslisproces aan de kant van de klant.

Je hebt alle salesvaardigheden in huis en je dienstverlening is top. Toch loopt het net te vaak anders dan gedacht en lukt het je niet het verschil te maken.

Sales 8.0

In deze interactieve presentatie neem ik je mee in de 8 salesverhalen, die je aan je prospect moet vertellen.

Verhalen waarmee je écht verbinding maakt, waarmee je duidelijk maakt wat jouw toegevoegde waarde is én waarmee je invloed houdt op de beslissing van de prospect. Ook als jij het kantoor van de klant hebt verlaten.

Acht verhalen die naadloos aansluiten op ieder salestraject en die je brengen van kennismaking tot het "closen" van de deal.

Masterclass

Wil je een stap verder gaan dan een interactieve presentatie? Kies dan voor een Masterclass. Na de presentatie werken we een uur lang aan een eerste verhaal dat je een dag later direct bij jouw klant of prospect kunt gebruiken. Een verhaal dat past bij een product, dienstverlening, het bedrijf, bij jou. 

Geprikkeld?

Geprikkeld? Nieuwsgierig? Niet bang om de confrontatie aan te gaan?

Wil je binnen jouw organisatie de saleskracht van verhalen ervaren? Kom maar op! Met  eigen verhalen en actuele voorbeelden laat ik je ervaren dat het werkt.

"Vaardigheden zijn een voorwaarde, het verschil maak je met iets anders"

Sales 8.0

... en wat anderen hierover zeggen.

Robin Wanders

Directeur / Appalti

We hebben veel positieve reacties ontvangen op de presentatie van Harry. Zijn presentatie werd aangehaald als boeiend, inspirerend en grensverleggend. Complimenten voor de bevlogen manier waarop je ons hebt meegenomen in "Sales 8.0" én de manier waarop je jouw eigen ervaringen koppelde aan het onderwerp. Bijzondere avond!

Thea Bongers

Locatiemanager / Humanitas

Harry blijf je verhalen vertellen, je zult een inspiratie zijn voor velen! Je hebt het vermogen je verhaal te vertellen en te reageren op de inbreng van het publiek zonder het doel v/d dag te vergeten. Reacties; “hij bracht het met humor, zó moeten we met onze klanten omgaan, de sfeer was meteen goed, de boodschap blijft hangen”. 

Daphine Jacobs

Commercieel Directeur / NCOI

Ruim 60 Accountmanagers én Directeuren werden meegenomen in "Sales 8.0" Met pakkende, herkenbare voorbeelden én goed opgebouwd verhaal liet Harry ons zien dat het niet alleen gaat om content, maar ook om de context. Ratio vs. emotie. Kortom: Harry is een aanrader voor bedrijven die eens anders naar sales willen kijken.

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden