Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact

Sales in 8 verhalen...

  • Voor commerciële mensen, die het anders durven doen!
  • Prikkelend, uitdagend, confronterend en met humor.
  • Presentatie, voorbeelden én verhalen op maat.
  • I.c.m. een workshop 10% korting
  • Ook te boeken als interactieve MASTERCLASS van 2 uur.
  • En..mogelijk als ONLINE POWERSESSIE van 30-45 minuten
Offerte aanvragen
People just LISTEN to your pitch. They REMEMBER your story

No deal...

Sales is een gaaf vak én één van de meest uitdagende. Altijd druk op doelstellingen, veranderende markten, concurrentie, twijfelende klanten en een ongrijpbaar beslisproces aan de kant van de klant.

Je hebt alle salesvaardigheden in huis en je dienstverlening is top. Toch loopt het net te vaak anders dan gedacht en lukt het je niet het verschil te maken.

Sales in 8 verhalen...

In deze interactieve presentatie neem ik je mee in de 8 salesverhalen, die je aan je prospect moet vertellen.

Verhalen waarmee je écht verbinding maakt, waarmee je duidelijk maakt wat jouw toegevoegde waarde is én waarmee je invloed houdt op de beslissing van de prospect. Ook als jij het kantoor van de klant hebt verlaten.

Acht verhalen die naadloos aansluiten op ieder salestraject en die je brengen van kennismaking tot het "closen" van de deal.

Masterclass

Wil je een stap verder gaan dan een interactieve presentatie? Kies dan voor een Masterclass. Na de presentatie werken we een uur lang aan een eerste verhaal dat je een dag later direct bij jouw klant of prospect kunt gebruiken. Een verhaal dat past bij een product, dienstverlening, het bedrijf, bij jou. 

Geprikkeld?

Geprikkeld? Nieuwsgierig? Niet bang om de confrontatie aan te gaan?

Wil je binnen jouw organisatie de saleskracht van verhalen ervaren? Kom maar op! Met  eigen verhalen en actuele voorbeelden laat ik je ervaren dat het werkt.

"Vaardigheden zijn een voorwaarde, het verschil maak je met iets anders..."

Sales in 8 verhalen...

... en wat anderen hierover zeggen.

Dennis Dobbelsteen

Voorzitter / Breakfast and Business

We maakten kennis tijdens de Masterclass voor Raaak Personeel. Dit was zo inspirerend dat ik je heb gevraagd een Masterclass te verzorgen voor onze ondernemers.

Iedereen ging "aan" en er ontstond volop interactie. Energie, inspiratie én deskundigheid.

Ik beveel Harry van harte aan!

Robin Wanders

Directeur / Appalti

We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen op de presentatie "Sales in 8 verhalen" tijdens ons klantevent. Zijn presentatie werd aangehaald als boeiend, inspirerend én grensverleggend.

Complimenten voor de bevlogen manier waarop je ons hebt meegenomen in de saleskracht van verhalen én de manier waarop je jouw eigen ervaringen koppelde aan het onderwerp.

Bijzondere avond!

Thea Bongers

Locatiemanager / Humanitas

Harry blijf je verhalen vertellen, je zult een inspiratie zijn voor velen! Je hebt het vermogen je verhaal te vertellen en te reageren op de inbreng van het publiek zonder het doel v/d dag te vergeten.

Reacties; “hij bracht het met humor, zó moeten we met onze klanten omgaan, de sfeer was meteen goed, de boodschap blijft hangen”. 

Stephane Arkenbout

Commercieel Directeur / Manutan

Manutan heeft Harry gevraagd als Spreker tijdens de "Benelux Commercial Kick-off." Aanwezigen werden gegrepen door zijn verhaal "Sales in 8 verhalen" én de boodschap.

Hij brengt zijn verhaal natuurlijk en houdt de aandacht vast. Herkenbare en pakkende ervaringen uit de praktijk, uit zijn eigen privé en professionele leven.

Aansluitend hebben we Harry gevraagd ons salesteam te trainen en ze de ins- and outs te leren over de saleskracht van verhalen. 

 Ik beveel hem van harte aan als spreker én trainer.

Ron de Ruijter

Accountmanager / NCOI

Alle Sales en Accountmanagers van NCOI hebben een prikkelende Masterclass "Sales in 8 verhalen" gehad van Harry.

Hij opent je (sales)ogen en hij weet je te pakken op jouw standaard valkuilen in je verkoopproces. Verfrissende sessie en ik heb ook nog eens een eigen pakkend verhaal over bergbeklimmen gevonden!

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden