Agenda
MENU
presentatiesworkshopscoachingreferentiesharry slagmancontact

Wat anderen zeggen...

Weet je nog niet zeker wat Storytelling voor jou kan betekenen? Twijfel je misschien of ík diegene moet zijn om het er met je over te hebben? 

Trots ben ik op mijn referenties. Heb je er vragen over of wil je één van de referenties graag een keer spreken. Dat kan natuurlijk! Laat het me weten en ik verwijs je graag door.

Jord Koot

Commercieel Directeur / Simacan

Was een geweldige trainingsdag, Harry! Verbinden op relevantie voor de klant. Niet alleen op ratio, maar met behulp van passie, energie en een praktische, effectieve verhaalopzet, vooral op emotie. Tnx! En er komt zeker vervolg!

Yoran Boer

Fiscalist / De Jong en Laan

Dank voor 2 toffe en zinvolle trainingsdagen. Ontzettend veel geleerd. Natuurlijk weet ik nu dat dit geen echte kernboodschap is en bovendien te lang, maar het zegt wel alles over jou als trainer, professional en mens.

"Al werkt de schoenendoos voor je administratie nu nog fijn. Met jouw passie voor je vak wordt deze snel te klein."

Irene Kaptein

Eventmanager / Jaarbeurs

De dag van gisteren is voorbij gevlogen! Het aanstekelijke verhaal van Harry Slagman tijdens de workshop: Presenteren met een verhaal: Storytelling!  zette mij 'aan' om creatiever na te denken over wat je nu eigenlijk wilt vertellen. En hoe je dat slim, logisch en pakkend kan doen. De dag was eigenlijk te kort!

Debbie Tejaris

Communicatie / Humanitas

Geen ‘old skool’ presentaties meer voor mij! Dit was een sprankelende training waarin ik meer dan voldoende handvaten heb gekregen om authentiek en boeiend te presenteren. Ongeacht je publiek! Een mooie volgende stap op het gebied van presenteren en gegeven door een trainer met kennis, pakkende voorbeelden en aandacht voor iedereen. 

Ely van 't Hek

HR Directeur / Geodis

De workshop "Leiderschap met een verhaal; Storytelling!" heb ik als zeer inspirerend en leerzaam ervaren. Het vergt de nodige oefening, maar het is ontzettend leuk om de effecten ervan in de praktijk terug te zien. Harry is een bevlogen trainer, die je met geduld en vertrouwen zelf laat ervaren hoe het werkt. Voor managers een aanrader!

Esther Struik

Strategisch adviseur / Gemeente Bergeijk

Een verhaal vertellen met alle ingrediënten om je publiek aan het denken te zetten én in beweging te krijgen. Dat heb ik in de online training geleerd. Heldere uitleg, herkenbare voorbeelden en bruikbare feedback. Zijn enthousiasme en het persoonlijk contact, ook in een online omgeving, maakten het een goede en vooral prettige training.

Jessica Lambooij

HR / MaxConvisio

Achter mijn laptop terwijl ik eigenlijk in een volle zaal zou zitten met Harry op het podium. Geen probleem! De ONLINE masterclass "Communiceren met een verhaal; Storytelling!" boeide me van begin tot eind. Harry koppelde heldere theorie aan persoonlijke verhalen waardoor ik virtueel aan zijn lippen hing. Ik stond aan en er borrelden talloze ideeën in me op. Leerzaam en inspirerend!

Wendie Metsaars

Ondernemer / WenzT

Onlangs volgde ik de workshop "Ondernemen met een verhaal." Een zeer waardevolle en inspirerende workshop waarin door Harry op een bevlogen manier veel content wordt gedeeld. Mijn eigen verhaal stond de hele dag centraal en heb ik kunnen verfijnen én aanscherpen. De feedback neem ik van harte mee. Veel resultaat in weinig tijd.

Twan Mensen

Coach / Expertise

Ik heb de ONLINE masterclass "Communiceren met een verhaal; Storytelling!" gevolgd. De methode is simpel en helder. Zijn feedback is on the spot. De energie die hij heeft én geeft is inspirerend. De juiste man om te leren hoe je van jouw ervaring een goed verhaal kan maken of hoe je jouw boodschap op een boeiende manier kan communiceren. Aanrader!

Wilfred van der Meer

Eigenaar / Klantexperience

Bij Harry de ONLINE masterclass "Ondernemen met een verhaal" gevolgd. Met de energie van Harry en de pakkende inhoud verlaat je de workshop met een opbouw voor een verhaal dat impact maakt. Een aanrader! Iedereen heeft een verhaal dat het verdiend om verteld te worden. En na deze workshop weet je ook hoe.

Dennis Schipper

Commercieel Manager / Van de Lande

Wat tof was dat! Harry liet ons, in al zijn enthousiasme, zien hoe je meerwaarde in je (sales)verhaal creëert. Een leuke sessie voor het MT en de afdeling verkoop. Ook de ietwat sceptische collega’s waren enthousiast en kijken terug op een zeer geslaagde workshop. Niet alleen nuttig en leerzaam. Je leert ook je collegae beter kennen en begrijpen. 

Andreas Bouman

Marketingmanager / Raaak personeel

Harry verzorgt bij Raaak Personeel de 2-daagse training ‘storytelling’ als onderdeel van de ‘Raaak Academy.’ De training is populair en deelnemers komen vol energie terug. Onze consultants leren verhalen vertellen. Daardoor halen ze meer rendement uit hun gesprekken. Ik raad Harry van harte aan. Zijn trainingen leveren concreet resultaat op én hij daagt je op een prettige manier uit.

 

Marjan Gorissen

Schrijfster / Verdwijning van Robin

Toen ik Harry ontmoette was ik direct onder de indruk. Deze man kan prachtig en krachtig vertellen. Ik vroeg hem me te helpen mijn verhaal, waarover ik het boek "De verdwijning van Robin"  heb geschreven, te vangen in een presentatie / lezing. Samen werkten we naar een prachtig verhaal. Ik beveel Harry van harte aan. Als coach en als spreker.

Daria Fedko

CEO / WeAR Studio

Harry is a great coach and has amazing skills of teaching. He knows how to find the common language with anyone! We had a workshop of storytelling in public speeches. This lesson was full of great examples, useful materials and practical suggestions. After a lesson with Harry I won the best pitch award at the Smartvision Experience.  Totally recommend!

Dennis Dobbelsteen

Voorzitter / Breakfast and Business

We maakten kennis tijdens de Masterclass voor Raaak Personeel. Dit was zo inspirerend dat ik je heb gevraagd een Masterclass te verzorgen voor onze ondernemers. Iedereen ging "aan" en er ontstond volop interactie. Energie, inspiratie én deskundigheid. Ik beveel Harry van harte aan!

Richard van den Berg

Directeur / Scheer en Foppen

Wat een energie straal je uit Harry! Je hebt me enorm geholpen een prachtige presentatie te geven bij de opening van ons nieuwe pand. Nu eens geen bedrijfsmatige presentatie over cijfers en forecast, maar mijn eigen "STORY" samen geweldig opgezet. Je hebt er een fan bij Harry. Dankjewel!

Astrid van Moorsel

Accountmanager / DELA

Dank voor 2 mooie dagen waarop je ons stap voor stap hebt laten inzien dat er zoveel mooie verhalen zijn, die van betekenis zijn voor Sales en je business. Wij gaan nu het verschil maken. Dank voor jouw bevlogenheid, enthousiasme en kunde. Een bijzondere en zeer leerzame ervaring voor ons. Dankjewel!

Charles van Donselaar

Facilitair / De Key

Een mooie workshop "Presenteren Storytelling" van Harry gevolgd. Mooie opbouw van de dag, waardoor we naar hét moment van de dag werden geloodst: het vertellen van je eigen verhaal. Enthousiast, laagdrempelig en energiek coacht Harry je naar het eindresultaat. Zijn voorbeelden en eigen verhalen zijn herkenbaar en authentiek. Ik heb ervan geleerd en genoten!

Diana Bilkerdijk

Eigenaar / DeeBee HR-Services

Een "cadeautje," waar ik dankbaar voor ben. Jouw eigen verhaal, authenticiteit en de manier waarop je de dag hebt begeleid, heb ik als bijzonder prettig ervaren. Het was goed om stil te staan bij wat wél en wat níet de moeite waard is voor een ander om te horen. Nu heb ik “mijn verhaal” weer scherp. Buiten dat…een prachtige locatie en goed geregeld.”

Sjors van Enckevort

Director Operations / Broekman Logistics

De moeite waard, hands on, enthousiasmerend, veel resultaat in weinig tijd én van toegevoegde waarde voor mijn dagelijkse werk.

Jouw energie, "spot on" adviezen en herkenbare voorbeelden zijn TOP! 

Angela Krol

Talentmanager L&D / DHL

Vanaf de eerste minuut werd ik geraakt door het enthousiasme van Harry. En ik niet alleen. Alle DHL-talenten luisterden vol interesse naar zijn energieke verhaal en oefenden vervolgens zelf. Hoe maak je verbinding met je publiek, hoe vertel je jouw verhaal? De feedback was zeer nuttig en zorgde voor mooie interactie. Al met al een energieke en leerzame dag.

Marc Christiaens

Directeur Werk / WSD Boxtel

Dank voor het wegwijs maken in de wereld van Business Storytelling. We hebben als MT een inspirerende, energieke en leerzame dag doorgemaakt. Toegepast hebben we het ook al tijdens een bedrijfsbrede bijeenkomst. We kregen het bewijs dat de boodschap beter overkomt met concrete en voor het publiek herkenbare verhalen. 

Rik van Dijk

VP / Jonge Honden

Met gemak nam je onze 35 "jong ondernemers" mee in je Masterclass "Ondernemen met een verhaal." Vol enthousiasme en met humor. Kennen deden we het wel, maar het toepassen is wat anders. Netwerken begint vanuit enthousiasme en vanuit de menselijke kant. Wij deinzen niet meer terug voor een netwerkborrel. Bedankt voor de nieuwe inzichten, de inspiratie en een prachtige ochtend!

Robin Wanders

Directeur / Appalti

We hebben veel positieve reacties ontvangen op de presentatie van Harry. Zijn presentatie werd aangehaald als boeiend, inspirerend en grensverleggend. Complimenten voor de bevlogen manier waarop je ons hebt meegenomen in "Sales 8.0" én de manier waarop je jouw eigen ervaringen koppelde aan het onderwerp. Bijzondere avond!

Ruud Lammers

Partnermanager / Infopact

Ik was absoluut sceptisch. Daar gaan we weer. Leren een standaard verhaal te vertellen met kernwaarden en kenmerken van het bedrijf. Ik moet bekennen, deze scepticus kreeg er energie van. Met dank aan een zéér inspirerende Harry Slagman. Dit was niet alleen Storytelling, dit was een salestraining 2.0

Sandra Bello

Operationeel Manager / USG People

Weet je hoe ik het zie? Jij verkoopt energie en "toevallig" ben je ook nog eens heel goed in wat je doet. Mensen helpen bij het vinden, versterken en gebruiken van verhalen in een zakelijke omgeving. Zoek je een trainer die jouw business kan vertalen naar herkenbare communicatie, dan beveel ik Harry van harte aan.

Thea Bongers

Locatiemanager / Humanitas

Harry blijf je verhalen vertellen, je zult een inspiratie zijn voor velen! Je hebt het vermogen je verhaal te vertellen en te reageren op de inbreng van het publiek zonder het doel v/d dag te vergeten. Reacties; “hij bracht het met humor, zó moeten we met onze klanten omgaan, de sfeer was meteen goed, de boodschap blijft hangen”. 

Nils Maronier

Head of Consultancy / Swift International

Harry provided a workshop on Business Storytelling to allow our consultants to experiment with other ways of conveying our message to move our customers into action. His enthusiasm and individual attention helped our team to become better at using storytelling to create relationships and to deliver projects on time while exceeding expectations.

Stephane Arkenbout

Commercieel Directeur / Manutan

Manutan heeft Harry gevraagd als Spreker tijdens de "Benelux Commercial Kick-off." Aanwezigen werden gegrepen door het verhaal én de boodschap. Hij brengt zijn verhaal natuurlijk en houdt de aandacht vast. Herkenbare en pakkende ervaringen uit de praktijk, uit zijn eigen privé en professionele leven. Ik beveel hem van harte aan als spreker én trainer.

Monica Kops - Zhang

Business Controller / Nestle Skin Health

Door een verhaal te vertellen, zien mensen wie je bent. Harry, jij inspireerde mij vandaag door wie je bent en hoe je je vak beoefend. Dank voor een geweldige en leerzame dag!

Jonathan Zaagman

Registeraccountant / De Jong & Laan

Wat een inspirerende middag was dat! Er hing een hele goede sfeer en dat kwam mede door jou! Je enthousiasme werkte aanstekelijk en je had het zichtbaar naar je zin. Deze masterclass was een mooie manier om onze pay-off "Karakter telt!" op een persoonlijke manier van beeld en geluid te voorzien. Nu wordt het voor ons tijd om woorden om te zetten in daden. 

Willem Schuitemaker

Ondernemer / MKB2DAY

Jij hebt mij geholpen een uniek verhaal te maken gericht op bedrijfsoptimalisatie, recht uit het hart en passend bij mijn bedrijfsfilosofie. Samen werkten we aan een verhaal, dat in elke situatie toepasbaar is en voor iedereen herkenbaar. En dicht bij mij blijft. Een absolute aanrader voor iedere ondernemer die op zoek is naar zijn eigen unieke verhaal.

Daphine Jacobs

Commercieel Directeur / NCOI

Ruim 60 Accountmanagers én Directeuren werden meegenomen in "Sales 8.0" Met pakkende, herkenbare voorbeelden én goed opgebouwd verhaal liet Harry ons zien dat het niet alleen gaat om content, maar ook om de context. Ratio vs. emotie. Kortom: Harry is een aanrader voor bedrijven die eens anders naar sales willen kijken.

Ron de Ruijter

Accountmanager / NCOI

Alle Sales en Accountmanagers van NCOI hebben een prikkelende Masterclass "De klant is mijn Publiek" gehad van Harry. Hij opent je (sales)ogen en hij weet je te pakken op jouw standaard valkuilen in je verkoopproces. Verfrissende sessie en ik heb ook nog eens een eigen pakkend verhaal over bergbeklimmen gevonden!

Ank Ligtvoet

Inkoopadviseur / Gem. Alphen a/d Rijn

Bedankt voor de inspirerende, zeer leerzame workshop "Inkopen met een verhaal; Storytelling!" De aansprekende voorbeelden, het werken in kleine groepjes, de ruimte die je gaf om te oefenen en jouw feedback waren voor mij heel waardevol. De dag zelf is een verhaal op zich ;-). Fijne bagage om mee te dragen!

Jeroen Teuns

Inkoopmanager / Lamb Weston

We krijgen de toegevoegde waarde van Inkoop moeilijk uitgelegd. Het gaat niet alleen om besparen. Met Storytelling kan ik Inkoop een gezicht geven. Het balanceren tussen functioneel en persoonlijk sprak me aan. Harry gebruikt pakkende voorbeelden en een goede dosis humor. Het kunnen leren van vakgenoten was een mooie bijvangst. Aanrader voor de "Inkoper 2.0” 

Evert Wiersma

Salesmanager / DD Reclame

Bij Harry heb ik de workshop "Sales met een verhaal; Storytelling" gevolgd. Wat een ontzettend gave en onderscheidende materie om te gebruiken in een verkoopgesprek. Ik had nooit gedacht dat ik al zoveel bruikbare verhalen zou hebben, die veel meer doen dan het opdrammen van droge feiten. Bedankt voor deze leerzame training.

Marco Reintjens

Directeur / Tenacity

Jarenlang hebben we samengewerkt. Mijn bedrijf houdt zich bezig met klantbehoud. Als Commercieel Directeur was Harry verantwoordelijk voor een grote klantportefeuille. Samen hebben we ons programma "Clients for Life" bij klanten uitgerold. Prikkelend, gericht op de toekomst en met een open vizier. Zo heb ik Harry leren kennen. Ik beveel hem van harte aan als gesprekspartner.

Wim van der Starre

Verkoopdirecteur / Post NL

We hebben Harry uitgenodigd als spreker tijdens de Kick-off van ons traineetraject. Het was top. Met zijn presentatie "Ik ben de baas!" heeft hij de ogen van onze aanstaande managers alvast geopend, Trainees beginnen met de juiste insteek aan hun MT-ship. En ik heb er zelf ook nog wat van opgestoken. Heel veel succes!

Jasper Boogers

Senior Controller / Buckaroo

Controle is mijn baan, maar ook ik vind dat we doorschieten. Bijzonder hoe je wist bloot te leggen wat we allemaal doen om controle te houden. Alsof dat een doel op zich is.

Het blijkt lastig om de praktijk te veranderen, maar een eerste stap is gezet. Dankbare avond!

Jetske den Boer

Senior Project Manager / L.I.B.

Ik volgde deze workshop bij Harry ter voorbereiding op een klantpresentatie. Ik twijfelde of ik er iets aan zou hebben, maar ik wilde zeker weten dat ik er alles aan had gedaan om de klant te behouden. Het was onwijs leuk en leerzaam én de klant heb ik behouden. Thanks, ik ga je aanbevelen!

Jeany Wijnen

Ondernemer / Out of my Box

Haha...zo werkt het dus. Iemand wordt aanbevolen en vervolgens beveel je hem zelf weer aan. Dat doe ik zeker. Dank voor de plezierige coaching. Presenteren blijft spannend, maar ik pieker niet meer over de inhoud en mijn eigen performance. Weer een zorg minder. Is presenteren niet jouw ding, dan raad ik je 1-op-1 coaching bij Harry aan.

Sytske Schoenmakers

Ondernemer / Rebels & Roots

Coaching hielp me bij het scherp krijgen van de boodschap, maar ik werd af en toe echt gek van je vragen. Dezelfde techniek pas ik toe op mijn eigen klanten, maar dat is bij jezelf wat lastig. En jij bent daar een meester in. Ik heb enorm gelachen en er veel aan gehad. Ik beveel je van harte aan. Laat je mensen wel weten dat ze regelmatig de comfortzone verlaten? :-)

Marlies Kranendonk

Ondernemer / Spreekbuis

Het was een training gericht op leiderschap, maar met een andere insteek. Zeer waardevolle inhoud én zinvol om ervaringen uit te wisselen met collegae van verschillende bedrijven uit andere branches. 

Ik heb er veel van opgestoken. Van harte beveel ik je aan in mijn netwerk.

Renee Willems

Docent Communicatie / Avans Hogeschool

Je leert denken vanuit je publiek; welke taal spreken zij en hoe kun jij jouw verhaal daar op aanpassen? Hoe maak je het pakkend, zodat het blijft hangen? Harry daagt je voortdurend uit en heeft handige tips en tricks die je meteen kunt toepassen. Fijn dat je na de cursus telefonisch kunt sparren om tot de beste versie van je verhaal te komen.

Oscar van Vuuren

Accountmanager / Rulewave

Harry weet waar hij het over heeft. Hij deelde veel eigen ervaringen. Wat goed ging, maar ook waar hij de plank volledig mis sloeg. Dat deed hij op een manier waardoor we leerden van het verhaal en van de manier waarop hij het vertelde. Zeer plezierig om in zo'n vrije omgeving te leren. Nu ben ik druk met het plannen van een training voor mijn hele afdeling. Zin in!

Laurien Kunst

Manager Operations / Unique

Inspirerend, leerzaam, geeft stof tot nadenken. Waardevolle tips, feedback en voorbeelden. Voor mij een mooie skill om te beheersen. Mooie locatie, interactieve groep en een toptrainer. Nu de praktijk nog. Zin in!

Debbie Terpstra

Projectmanager / CED-Groep

Mijn team bestaat uit verschillende generaties. Ik was van tevoren bang dat dit voor problemen zou zorgen. Dat was gelukkig niet zo. Het team kwam snel los, waarna we samen de hoofdpersoon konden beschrijven en het verhaal van 2018 konder uitwerken. Gave manier om eens weg te blijven van de klassieke projectplannen.

Jeroen Merkus

Key Accountmanager / Selecta Benelux

Dank voor een ontzettend gave training. Ik voel me nu veel zekerder van mijn zaak en kijk zelfs uit (wie had dat ooit gedacht...)naar mijn volgende pitch. De eigen ervaringen, die je deelde, waren herkenbaar en raakten daarmee bij mij de kern. Succes!

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden