Agenda
MENU
presentatiesworkshopscoachingreferentiesharry slagmancontact

Presentatie- en Businesscoaching

Zoek je hulp? Zoek je een coach?

Een coach, die het uitdagend vindt om samen met jou die éne belangrijke presentatie vorm te geven? Het verhaal te vinden, dat perfect past bij de boodschap, die jij wilt overbrengen? Samen jouw geweldige idee als beginnend ondernemer vangen in een herkenbaar verhaal?

Een extra paar ogen, die met je meekijken, op zoek naar dat laatste puzzelstukje?

Met passie, plezier en enthousiasme help ik je op weg. Prikkelend, uitdagend, opbouwend, waar nodig confronterend...én... met geduld en een grote glimlach.

Geen coachingstraject is hetzelfde. Ik nodig je van harte uit contact op te nemen om jouw coachvraag te bespreken.

Wil je nu al weten waar je aan kunt denken? Kijk dan onderstaand.

Lezen hoe een ander het heeft ervaren? Met trots verwijs ik je naar de referenties!

 

My play was a complete success, my audience was a failure

Ondernemers en start-ups

Ben je gestart of wil je starten als ondernemer, maar vind je het lastig om onder woorden te brengen wat je gaat doen en waarom? Of bestaat jouw bedrijf al langer en ben je ergens kwijtgeraakt waarom je ook alweer doet wat je doet?

Je gelooft ergens in en bent er ook nog eens ontzettend goed in. En er was een goede reden om aan de slag te gaan. Dat is het verhaal dat je moet vertellen

Noem het een pitch óf noem het jouw verhaal. Zo zet je jouw ideeën in de markt en interesseer je klanten.

Salescoaching

Wil jij het verschil maken in jouw klantgesprekken? Wil je meer dan braaf alle verkoopfases doorlopen, omdat je weet dat jouw concurrent dat ook doet? Wil je weerstanden niet meer verdedigen, maar ze weerleggen met een verhaal. 

Wil je dat jouw klant zegt: ik geloof je, ik vertrouw je en je hebt kennis van zaken. Ik gun jou de deal!

Samen gaan we op zoek naar de verhalen, die je als "visitekaartjes" in kunt zetten. Wanneer je dat doet. En hoe je dat doet. De dag dat we elkaar treffen, ben je al begonnen met het maken van het verschil!

Keynote- of Presentatie bouwen

Presenteer je regelmatig en doe je het voor je gevoel steeds anders óf blijf je zoeken naar de juiste vorm of opbouw. Samen bouwen we een presentatie of keynote die staat als een huis.

Je voelt je er goed bij, want het is écht van jou! Vanaf jouw belangrijkste boodschap, bouwen we aan de hand van 9 stappen de presentatie of keynote op. En...natuurlijk oefenen we volop. 

Vier-ogen-principe

Kun je goed presenteren en heb je de verhalen, die je wilt gebruiken, al gevonden? Toch wil je dat er iemand kritisch meedenkt, je helpt de puntjes op de i te zetten.

Omdat het zo'n belangrijke presentatie is of omdat het jou een lekker gevoel geeft dat er al iemand heeft meegekeken. Je wilt er alles aan gedaan hebben om de klant of je team te overtuigen. Kom maar op!

Business coaching

Heb je (nog) geen specifieke case, maar wil je Storytelling in jouw communicatie leren toepassen?

Dan neem ik je mee in de verschillende toepassingen van Storytelling. Samen vinden we mooie voorbeelden, die je in kunt zetten in jouw zakelijke omgeving. Deze voorbeelden werken we verder uit. En we oefenen, in een veilige omgeving.

Zo leer je Storytelling in de volle breedte inzetten.

Performance coaching

Weet je al welke verhalen jouw boodschap ondersteunen, maar is het lastig ze krachtig te vertellen en te laten zien? Dan gaan we aan de slag met je performance.

Oogcontact, kracht van de stilte, lichaamstaal en stemgebruik zijn de belangrijkste instrumenten om je boodschap over te brengen. Zo bepaal je of ze het geloven of niet.

Je maakt je de verschillende technieken eigen en leert ze toe te passen.  

The full monthy

Heb je behoefte aan een coach, die het hele proces met je doorloopt? Van het moment dat je weet dat je de presentatie mag geven tot het "moment supreme." Leuk!

Samen bespreken we "wat je wilt bereiken," de vorm en de inhoud. We formuleren jouw kernboodschap als  "regel op de tegel", zoeken het verhaal dat de boodschap ondersteunt, werken aan de performance en we bereiden samen voor. 

Andere uitdagingen?

Heb je een andere uitdaging? Wil je die met me bespreken? Kom maar op. Neem je contact met me? Samen bekijken we hoe we jouw uitdaging het hoofd kunnen bieden.

Referenties

Wil je eerst lezen hoe anderen het hebben ervaren. Met trots verwijs ik je naar de referenties!

 

 

 

 

Wat anderen zeggen ...

Diana Bilkerdijk

Eigenaar / DeeBee HR-Services

Een "cadeautje," waar ik dankbaar voor ben. Jouw eigen verhaal, authenticiteit en de manier waarop je de dag hebt begeleid, heb ik als bijzonder prettig ervaren. Het was goed om stil te staan bij wat wél en wat níet de moeite waard is voor een ander om te horen. Nu heb ik “mijn verhaal” weer scherp. Buiten dat…een prachtige locatie en goed geregeld.”

Jetske den Boer

Senior Project Manager / L.I.B.

Ik volgde deze workshop bij Harry ter voorbereiding op een klantpresentatie. Ik twijfelde of ik er iets aan zou hebben, maar ik wilde zeker weten dat ik er alles aan had gedaan om de klant te behouden. Het was onwijs leuk en leerzaam én de klant heb ik behouden. Thanks, ik ga je aanbevelen!

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden