Agenda
MENU
presentatiesworkshopscoachingreferentiesharry slagmancontact

Voorwaarden

Niet alleen een goed verhaal voldoet aan een aantal voorwaarden. Dat geldt ook wanneer je je wilt inschrijven voor één van mijn workshops.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via de website. Onder de specifieke workshop en in de agenda, vind je de button "Direct inschrijven." Door op deze button te klikken, komt een inschrijfformulier naar voren. Het is belangrijk dat je deze volledig invult.

Direct na inschrijving ontvang je een bevestiging per email.

Binnen 2 dagen na jouw inschrijving neem ik contact met je op om te toetsen of jouw verwachtingen passen bij de betreffende workshop. Pas daarna is jouw inschrijving definitief. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je verwacht!

Betalen

Storybusiness hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na ontvangst van de factuur. Afwijken is mogelijk, maar dan hebben we eerst contact met elkaar. 

Op alle workshops wordt 21% BTW geheven.

Annuleren

Je kunt tot 30 dagen van tevoren kosteloos annuleren. Meld je je later af, dan wordt 50% van het oorspronkelijke bedrag in rekening gebracht. Niet op komen dagen, is niet te reclameren. Het spreekt voor zich dat je zonder kosten iemand anders in jouw plaats de workshop kunt laten volgen

 

 

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden