Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact

Wat anderen zeggen...

Weet je nog niet zeker wat Storytelling voor jou kan betekenen? Twijfel je misschien of ík diegene moet zijn om het er met je over te hebben? 

Als ik ergens trots op ben, zijn het mijn referenties. Heb je er vragen over of wil je één van de referenties graag een keer spreken. Dat kan natuurlijk! Laat het me weten en ik verwijs je graag door.

Kim van Looy

Officemanager / RSG

Begin november kregen we de opleiding "Sales met een verhaal; Storytelling!" Op maandagochtend vertrok ik naar de opleiding met het gevoel "Pfff .. Hier heb ik eigenlijk geen zin in! Weer 2 dagen weg van kantoor..."

Dit gevoel is in het eerste uur al helemaal veranderd, want WAUW, wat een enthousiaste trainer is Harry! De manier waarop hij iets brengt, iets vertelt, iets duidelijk wil maken,... doet je gewoon enorm veel zin krijgen om er mee aan de slag te gaan.

Ik ben na deze 2 dagen buiten gegaan met veel nieuwe inzichten, vraagstellingen die eerder nooit in me opgekomen zouden zijn, praktische tips .. en vooral VEEL "goesting" om nieuwe business te gaan doen!

Bedankt Harry en hopelijk tot snel !! 

terug

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden