Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact

Wat anderen zeggen...

Weet je nog niet zeker wat Storytelling voor jou kan betekenen? Twijfel je misschien of ík diegene moet zijn om het er met je over te hebben? 

Als ik ergens trots op ben, zijn het mijn referenties. Heb je er vragen over of wil je één van de referenties graag een keer spreken. Dat kan natuurlijk! Laat het me weten en ik verwijs je graag door.

Menne Vliem

Manager Finance / Nijestee

Je hebt van die trainingen waarvan je niet precies weet wat je kunt verwachten...

Soms vallen ze wat tegen, soms voldoet ze aan mijn verwachtingen en slechts een beperkt aantal trainingen / trainers maken echt impact en heb ik het er jaren later nog over.

Deze training storytelling valt voor mij zeker in de laatste categorie.

Vanaf de allereerste minuut had Harry mijn aandacht. Met wat een gemak kan hij input van de deelnemers omzetten naar verschillende type verhalen waarbij hij altijd rekening houdt met het soort (fictieve) publiek.

Harry kan uitmuntend goed en ogenschijnlijk simpel bruggetjes maken tussen privé verhalen en inhoudelijke onderwerpen. Ik vind dat echt fascinerend. Volgens mij heeft hij een onuitputtelijke bron van (koppel) woorden / zinnen waardoor hij op elke situatie adequaat kan reageren.

En dan nog de energie, de humor, de interactie met de deelnemers en het onderlinge vertrouwen dat hij tijdens zijn training weet te brengen / creëren. Echt knap.

Dit is een training met impact die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

terug

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden