Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact

Wat anderen zeggen...

Weet je nog niet zeker wat Storytelling voor jou kan betekenen? Twijfel je misschien of ík diegene moet zijn om het er met je over te hebben? 

Als ik ergens trots op ben, zijn het mijn referenties. Heb je er vragen over of wil je één van de referenties graag een keer spreken. Dat kan natuurlijk! Laat het me weten en ik verwijs je graag door.

Imke Vis

Manager Marketing / Youseeq

"Wij zijn een tikkeltje anders dan normaal..."

Dit motto, ons motto, stond in de schijnwerpers afgelopen vrijdag. Met het hele team volgden wij een workshop van Harry. Hij nam ons mee in de zakelijke kracht van verhalen en liet ervaren wat een verhaal écht goed maakt.

Dat Youseeq een tikkeltje anders is weten wij allemaal wel, maar hoe dat er in de praktijk eigenlijk uit ziet? Tja....

We gingen aan de slag met persoonlijke ervaringen die alles zeggen over "een tikkeltje anders" en deelden dit vervolgens met elkaar. Dit gaf inzicht en leverde ontzettend veel inspirerende verhalen op. Mooi om te horen hoe iedereen "anders" toch net iets anders vindt.

Uitgebreid stonden we stil bij de vraag "wie is mijn publiek." Je kunt nog zo'n goed verhaal hebben, als het niet aansluit bij degene tegenover je, valt je verhaal compleet in het water. We leerden hoe je jouw verhalen zo kunt "tweaken" dat het passend is voor ieder publiek.

Het was niet alleen een ontzettend waardevolle dag. We hebben er als team een heerlijke boost energie van gekregen!

terug

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden