Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact

Wat anderen zeggen...

Weet je nog niet zeker wat Storytelling voor jou kan betekenen? Twijfel je misschien of ík diegene moet zijn om het er met je over te hebben? 

Als ik ergens trots op ben, zijn het mijn referenties. Heb je er vragen over of wil je één van de referenties graag een keer spreken. Dat kan natuurlijk! Laat het me weten en ik verwijs je graag door.

Shanta Soebagh

Propositiemarketeer / ASN Bank

Wat een prachtige en leerzame dag!

Een dag lang werd ik door Wendy en Harry meegenomen in de zakelijke kracht van verhalen én presentatietechnieken. Aan de hand van de theorie, maar vooral door te doen. Eerst in een eenvoudige trainingsruimte en daarna op het podium. Onwijs spannend én bijzonder om te ervaren.

De hele dag stond mijn eigen casus centraal, waardoor ik aan het einde van de dag mijn presentatie had staan als een huis. Maandag mag ik de presentatie in de praktijk brengen voor 250 collegae. Ik kijk er zowaar naar uit....

Zoek je een training om met meer impact je boodschap te presenteren? Dan is de training Storytelling - Next Level zeer waardevol en een echte aanrader. Harry en Wendy hebben mij de kracht van storytelling in een presentatie laten zien en ervaren.

terug

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden